3.8
(6)

Eten bij ’t Zusje
Heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch genieten. Dat is een avond bij ’t Zusje. Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer waar je geniet van de kleine gerechtjes die bij ’t Zusje worden geserveerd en de hele avond te bestellen zijn. Bij ’t Zusje ben je thuis: jij bepaalt zelf de invulling van de avond. Bij ’t Zusje horen ze graag wat je wensen zijn, vinden ze het leuk je te verrassen met bijzondere gerechtjes en zetten ze graag een stap extra. Ze bieden je een avond uit, zoals ze die zelf ook graag zien. Gedurende de Vegetarische Restaurantweek kun je bij alle vestigingen van ’t Zusje terecht voor een avond bourgondisch genieten van de vegetarische gerechtjes die op de groene tapaskaart staan.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Speciaal voor de Nationale Week Zonder Vlees, heeft ’t Zusje een compleet groene tapaskaart ontwikkeld met uitsluitend groene gerechtjes. De prijs voor avondvullend bourgondisch genieten is €30,80.

Reserveren
Reserveren kan door telefonisch contact op te nemen met 0900-ZUSJE (0900-98753, 20 cent per gesprek) onder vermelding van de Vegetarische Restaurantweek.

Openingstijden voor de Vegetarische Restaurantweek
’t Zusje is elke dag van de week geopend van 17.30 – 22.30 uur.
Op zon- en feestdagen is ’t Zusje al vanaf 17.00 uur open!

Adres
’t Zusje heeft 27 vestigingen door heel Nederland, kijk voor de dichtstbijzijnde vestiging op: zusje.nl/onze-zusjes

Kijk voor meer informatie op
www.zusje.nl
www.facebook.com/zusjetapas
www.instagram.com/tzusjetapas 

 

 

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 3.8 / 5. Aantal beoordelingen: 6

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.