De Basis
Bij restaurant De Basis draait het om, zoals de naam al doet vermoeden, De Basis. Je kunt hierbij denken aan eerlijk, seizoensgebonden, ambachtelijk bereid eten. Veel groenten die op uw bord belanden komen uit eigen tuinderij De Basis. De keuken is Nederlands -Frans georiënteerd en giet klassieke gerechten in een modern jasje. Restaurant De Basis staat voor gezelligheid, ambacht en samen genieten. Ofwel, De Basis van een geslaagde avond uit.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Let op: De Basis voert een ander menu dan een van de vaste concepten van De Vegetarische Restaurantweek. Zij bieden namelijk een luxe, vegetarisch 5 gangen diner voor de prijs van €40,- per persoon (in plaats van €50,- per persoon). Het menu is als volgt:

Amuse
***
Koud voorgerecht
bieten uit de moestuin met steranijspoeder
***
Warm voorgerecht
bloemkool gerecht, schuim, risotto en chips van bloemkool
***
Warm tussengerecht
vega ‘vis’ gerecht, verschillende soorten zeewier, krokant van algen en tofu gebakken in pompoenpit olie 
***
Hoofdgerecht
trio van aardappel, aardappels uit eigen moestuin, gepureerd, gekonfijt en chips
***
Dessert
hazelnoten taartje, karamel en huisgemaakt ijs

Reserveren
Reserveren kan hier via bookdinners.

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur.

Adres
Walstraat 15-17, 7511GE, Enschede

Kijk voor meer informatie op
http://terugnaardebasis.nu
Facebook
Instagram

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten / 5. Aantal beoordelingen: