De Nieuwe Poort Amsterdam
De Nieuwe Poort in Amsterdam is een een social enterprise. Dat betekent dat ze met oog voor onze naasten leven en werken. Een van de manieren waarop ze dat doen is door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een opstap te geven. Zo is het restaurant tevens een opleidingskeuken. In de keuken werken de chef-koks met leerlingen, vluchtelingen en mensen die een achterstand in hun leven hebben opgelopen. Ze worden begeleid waar nodig en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien. Er wordt gekookt met biologische streekproducten. Van eenvoudige broodjes tot uitgebreide lunches of diners.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarisch 3-gangen dinermenu voor €25
– Weckpotje met pastinaak- bloemkool piccalilly, Pink fir apple aardappelen, gepofte cerise, venkel, groene kruiden crumble een bitterbal van gort en schuim van harissa
– Rouleau van kool, cashewnoten en peterselie, crème van geglaceerde pompoen, linzen, bimi, krokant van zwarte sesam en saus van groene curry en kokos
– Wentelteefjes van suikerbrood met witte chocolademousse, sabayon van gezouten- karamel en hazelnotenroomijs

Dit 3-gangen menu is tijdens de lunch ook verkrijgbaar als een 3-gangen lunchmenu. 

Reserveren
Reserveren kan hier via bookdinners.

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Maandag t/m vrijdag geopend

Adres
Claude Debussylaan 2, 1082MD, Amsterdam

Kijk voor meer informatie op
www.denieuwepoort.org
Facebook
Instagram

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten / 5. Aantal beoordelingen: