0
(0)

Restaurant Sjuut
Biologisch restaurant Aan Sjuuteeänjd (liefkozend Sjuut genoemd) is EKO gecertificeerd en werkt vanuit het Slow Food principe. Meer dan 80% van de inkoop van dit restaurant is van biologische afkomst. Bijzonder? De (vergeten) groenten en kruiden komen uit eigen tuin. Chef-kok Jean Thoma komt er graag om rust en creativiteit te vinden. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met biologische boeren uit Limburg om zodoende de smaken van de provincie op de kaart te zetten. Leuk om te weten? Sjuut heeft in de categorie restaurants de Gaia Green Award in 2018 gewonnen! Waarom? Omdat zij duurzaamheid en kwaliteit op hoog gastronomisch niveau leveren. Ook genieten van een culinaire verwennerij in gemoedelijke sfeer? Kom dan proeven tijdens De Vegetarische Restaurantweek!

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek

Luxe vegetarische lunch of diner | van €40,- tot €50,-*.
Restaurant Sjuut kookt met de seizoenen mee vraag naar het inspiratie menu van de chef en je zal verrast worden met wat het seizoen te bieden heeft

Reserveren
Reserveren kan door te bellen naar 046 443 1767 of te mailen naar info@sjuut.nl

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Donderdag t/m zondag

Adres
Dorpsstraat 74, 6365 BH, Schinnen

Kijk voor meer informatie op
www.sjuut.nlFacebookInstagram

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.