5
(1)

Vegan Bamboo Bar
Vegan Bamboo Bar is een afhaal en volledig self-service fast casual restaurant aan het Stationsplein van Utrecht Centraal Station en biedt vegan burgers, sushi, salades, soepen en lekkere warme vegan gerechten voor zowel hen die een keer vlees willen laten staan als voor vegetariërs en veganisten. Daarnaast bieden zij vegan gebakjes, koekjes, ijs en snacks aan met als missie het informeren en inspireren hoe je gezond en duurzaam kunnen eten. Zij willen laten zien dat plantaardig en gezond eten lekker kan zijn.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarische snelle hap | van €2,- tot €6,-
Zij bieden meerdere mogelijkheden. Hieronder vallen 3 verschillende soorten friet. Heerlijke robuuste aardappel friet met huid, krokante zoete aardappel friet en tot slot heerlijke kikkererwten friet. Daarnaast hebben zij ook vegan ‘kip’ saté met heerlijke saté saus, falafel die vol van smaak is en heerlijk is gekruid en 3 verschillende soorten home made soepen. Tomaat, pompoen en Thaise kokossoep. Daarnaast zijn er ook vegan muffins, gebakjes en koekjes.

Vegetarisch lunchgerecht | van €6,- tot €10,-
Tosti’s gevuld met banaan en dadelstroop; appel en vegan feta; rode biet en vegan feta; champignon en rode ui en spinazie; vegan kaas en tomaat. Daarnaast kunnen mensen een klein of gemiddeld bord kiezen en die vullen met 8 verschillende warme gerechten, 4 verschillende salades, fruit en sushi uit de foodbar.
Vegetarische avondmaaltijd | van €10,- tot €15,-
Een buffet: een normaal bord voor €9,90 en een groot bord voor €12,80.
Dit kan gevuld worden met gerechten uit de foodbar, bestaande uit 4 verschillende salades, fruitsalade, sushi en 8 verschillende warme gerechten.
Daarnaast serveren ze 8 verschillende burgers. 6 groenten burgers en 2 vleesvervangers waarvan 1 de bekende Beyond Meat is. Bij de burger is het mogelijk om nog friet bij te bestellen en andere snacks zoals vegan kip saté en fallafel.

Reserveren
Het is niet mogelijk om te reserveren bij Vegan Bamboo Bar. Voor vragen kun je mailen naar info@veganbamboobar.com
Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Dagelijks geopend van 11.30 tot 22.00 uur

Adres
Stationsplein 85, 3511 ED, Utrecht

Kijk voor meer informatie op:
www.veganbamboobar.com | Facebook | Instagram

 

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 5 / 5. Aantal beoordelingen: 1

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.