0
(0)

Het ProefLab
Restaurant Het ProefLab is gevestigd in het Waterloopbos. Het Waterloopbos is niet zomaar een bos, maar een bos met een rijke historie op de zeebodem van de Zuiderzee. In het bos zijn honderden onderzoeken uitgevoerd naar het gedrag van water. Je vindt er restanten van het onderzoek naar de Deltawerken, maar ook van waterwerken voor exotische plekken zoals de haven van Lagos.
Restaurant Het ProefLab kijkt uit op De Deltagoot, een levend monumentaal kunstwerk omgevormd, als ode aan de vele onderzoeken die er in het verleden plaatsvonden.

Restaurant Het ProefLab kookt zoveel mogelijk met lokale producten, gehaald bij boeren en kwekers uit de directe omgeving. De inspiratie voor de gerechten worden uit de natuur en de omgeving gehaald. Vers en puur, daar staat Het ProefLab voor!
Op de kaart staan diverse vegetarische gerechten, allemaal de moeite van het proeven waard!

Aanbod tijdens De Vegetarische Restaurantweek
Vegetarisch lunchgerecht | van €6,- tot €10,-
Op de kaart staan een aantal heerlijke vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils! Variërend van een robuust broodje écht gezond tot een verrassende Poké Bowl met veel verse groenten!

Vegetarisch 3-gangen diner | van €20,- tot €30,-
Speciaal voor De Vegetarische Restaurantweek is er een heerlijk 3-gangen vegetarisch diner samengesteld met keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten voor € 29,50! Alle gerechten worden ter plaatse vers bereid met zoveel mogelijk lokale en biologische producten!

Reserveren
Reserveren kan door te bellen naar 0527-203791 of te mailen naar info@hetproeflab.nl o.v.v. De Vegetarische Restaurantweek

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Dagelijks geopend van 10:00 – 17:00 uur voor koffie en lunch
Op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10:00 – 21:30 uur
Zaterdagavond 14 maart staat helemaal in het teken van vegetarisch eten. Deze avond worden er alleen maar vegetarische gerechten geserveerd. Kom en laat je verrassen door de smaak van vegetarisch eten! Ontdek dat vegetarisch eten helemaal niet saai is, maar juist heel erg verrassend!

Adres
Voorsterweg 34, 8316 PT, Marknesse

Kijk voor meer informatie op:
www.hetproeflab.nl | Facebook | Instagram 

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.