0
(0)

Landhotel De IJsvogel
In het Restaurant van Hotel De IJsvogel staan duurzame processen hoog in het vaandel. Een van de manier waarop we hieraan werken is door het gebruik van duurzaam en verse ingrediënten. De groenten worden zelf geplukt bij de boer om de hoek of komen uit de eigen moestuin. Puur en eerlijke smaken, daar houden wij van. Seizoensgebonden koken en gebruik maken van al het moois wat de Friese omgeving ons te bieden heeft. Dineren in een ongedwongen sfeer staat bij ons voorop. Vegetarisch of Veganistisch, kom jij ook eens proeven!

Aanbod tijdens De Vegetarische Restaurantweek
Vegetarisch 3-gangen diner | van €20,- tot €30,-
Een vegetarisch/ veganistisch 3-gangen diner bestaande uit puur en duurzame ingrediënten. De groenten worden zelf geplukt bij de boer om de hoek of komen uit eigen moestuin. Seizoensgebonden koken en gebruik maken van de streekproducten uit Friesland.

Luxe vegetarische lunch of diner | van €40,- tot €50,-
Een luxe vegetarische/ veganistische lunch of diner bestaande uit puur en duurzame ingrediënten. De groenten worden zelf geplukt bij de boer om de hoek of komen uit eigen moestuin. Seizoensgebonden koken en gebruik maken van de streekproducten uit Friesland.

Reserveren
Reserveren kan door te mailen naar info@landhoteldeijsvogel.nl o.v.v. De Vegetarische Restaurantweek

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
De keuken is dagelijks geopend

Adres
Legemeersterweg 1A, 8527 DS, Legemeer

Kijk voor meer informatie op:
www.landhoteldeijsvogel.nl

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.