5
(1)

Kloosterhotel de Soete Moeder
Kloosterhotel de Soete Moeder is een sociale onderneming. Het hotel heeft 24 kamers, een kapel voor vergaderingen, partijen, trouwen. Daarbij is een restaurant en grote kloostertuin. De keuken is te omschrijven als een eigentijdse, Hollandse, ambachtelijke, duurzame keuken waarin ze voornamelijk werken met verse streekproducten uit het seizoen, waarbij het motto luidt: waarom iets van halen ver weg, als er lokaal zo’n verscheidenheid aan mooie producten verkrijgbaar is.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarische avondmaaltijd | van €10,- tot €15,-
Voorjaars-stamppotje van bataat | waterkers | walnoten | gebakken oesterzwammen

Vegetarisch 3-gangen diner | van €20,- tot €30,-
VOOR: Salade van postelein | komkommer | gerookte champignons
HOOFD: Trilogie van groenten pannenkoekjes | wortelcompote | Hollandse schapenkaas | chips van pastinaak.
NA: Trifle met rabarber | citroencake | geiten hang-op | mandarijn

Reserveren
Reserveren kan door te mailen naar info@desoetemoeder.nl o.v.v. De Vegetarische Restaurantweek

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
De keuken is van woensdag t/m zondag geopend

Adres
Nemiusstraat 4, 5212 RG, ‘s-Hertogenbosch

Kijk voor meer informatie op
www.desoetemoeder.nl/restaurantFacebookInstagram

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 5 / 5. Aantal beoordelingen: 1

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.