ORGANISATIE

 

De Vegetarische Restaurantweek is een initiatief van De Vegetariërsbond en Greendish (vroeger bekend als Variatie in de Keuken). Graag stellen we de organisatie even voor.

 

WIE ZIJN WIJ?

 

De Vegetariërsbond
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Zij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen zij door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen waarbij geproefd kan worden van smakelijke, vleesloze gerechten.

 

Greendish
Greendish is gespecialiseerd in het begeleiden van food service professionals bij het introduceren en optimaliseren van duurzame menu’s en werkzaamheden. Hierbij focussen zij op het verlagen van de milieu-impact en is er tegelijkertijd aandacht voor het genereren van extra winst. Duurzaam, smaakvol én winstgevend.

 

Lekker. Vegetarisch Magazine
Het magazine Lekker.Vegetarisch is het kwartaalblad over lekker vegetarisch eten. Boordevol recepten, tips, smaaktests, productbesprekingen, kookboekrecensies, restauranttips, evenementen en achtergrondartikelen. Als donateur van de Vegetariërsbond ontvang je elk kwartaal dit prachtige magazine. Een groep vrijwilligers maakt dit mooie blad onder leiding van een enthousiaste redacteur. Een smakelijker blad is er niet.