AANMELDEN

 

Leuk dat je jouw restaurant wilt aanmelden voor de Vegetarische Restaurantweek. Deze week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees en vindt dit jaar plaats van 11-17 maart 2019.

Even kort de spelregels op een rijtje:

Je betaalt een kleine bijdrage van 50 euro (ex btw) om het initiatief van De Vegetarische Restaurantweek te ondersteunen. In ruil hiervoor krijg je een eigen pagina op maat op devegetarischerestaurantweek.nl en digitaal promotiemateriaal toegestuurd.

De betaling kan je hieronder via Ideal voldoen. Na de betaling word je direct doorgestuurd naar het inschrijfformulier. Hier kan je jouw restaurant officieel aanmelden voor De Vegetarische Restaurantweek. Alles met een * is noodzakelijk om in te vullen.

Wat je precies wilt serveren tijdens De Vegetarische Restaurantweek is helemaal aan jou. Je kunt kiezen uit vijf verschillende opties. Hiervoor hebben wij alleen de prijzen bepaald, de invulling is vrij met als uitgangspunt: creatief, overheerlijk en vegetarisch. Weet je je menu nog niet? Laat die vakjes dan leeg en stuur ons de informatie later toe. Hoe eerder, hoe beter!

Na verzending van het formulier geven we jouw restaurant een podium op de website van devegetarischerestaurantweek.nl, weekzondervlees.nl, social media en in het Week Zonder Vlees-magazine.

De reserveringen zullen verlopen via BookDinners. Na aanmelding krijgt ieder deelnemend restaurant hier automatisch gratis een account en eigen pagina (mocht je dit nog niet hebben). BookDinners rekent géén kosten per couvert. 

Deelname De Vegetarische Restaurantweek 2019

50,00

Voor deelname aan de Vegetarische Restaurantweek vragen wij alle restaurants om een kleine bijdrage van €50.- (ex btw). Voor dit bedrag kunnen wij voor ieder restaurant een pagina op maat maken op de website, en ieder restaurant voorzien van digitaal promotiemateriaal om De Vegetarische Restaurantweek uit te dragen. Na betaling en inschrijving ontvang je voor dit bedrag direct een factuur.

Artikelnummer: deelname Categorie: