AANMELDEN

 

Leuk dat je jouw restaurant wilt aanmelden voor de Vegetarische Restaurantweek. Deze week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees en vindt dit jaar plaats van 9-15 maart 2020.

Even kort de spelregels op een rijtje:

Je betaalt een kleine bijdrage van 50 euro (ex btw) om het initiatief van De Vegetarische Restaurantweek te ondersteunen. In ruil hiervoor krijg je een eigen pagina op maat op devegetarischerestaurantweek.nl en digitaal promotiemateriaal toegestuurd.

De betaling kan je hieronder via Ideal voldoen. Na de betaling word je direct doorgestuurd naar het inschrijfformulier. Hier kan je jouw restaurant officieel aanmelden voor De Vegetarische Restaurantweek. Alles met een * is noodzakelijk om in te vullen.

Wat je precies wilt serveren tijdens De Vegetarische Restaurantweek is helemaal aan jou. Je kunt kiezen uit vijf verschillende opties. Hiervoor hebben wij alleen de prijzen bepaald, de invulling is vrij met als uitgangspunt: creatief, overheerlijk en vegetarisch. Weet je je menu nog niet? Geef dit dan aan in het desbetreffende vakje en stuur ons de informatie later toe. Hoe eerder, hoe beter!

Na verzending van het formulier geven we jouw restaurant een podium op de website van devegetarischerestaurantweek.nl, weekzondervlees.nl, social media en in het Week Zonder Vlees-magazine.

De reserveringen zullen dit jaar via de eigen reserveringssystemen van de deelnemende restaurants verlopen. Onder het kopje ‘Deelnemende restaurants’  krijgt ieder restaurant een eigen pagina waar een link komt te staan naar hun reserveringssysteem. Bij sommige restaurants is het niet nodig om te reserveren. Indien dit het geval is, wordt dit duidelijk benoemd.

Deelname De Vegetarische Restaurantweek 2020

50,00

Voor deelname aan de Vegetarische Restaurantweek vragen wij alle restaurants om een kleine bijdrage van €50.- (ex btw). Voor dit bedrag kunnen wij voor ieder restaurant een pagina op maat maken op de website, en ieder restaurant voorzien van digitaal promotiemateriaal om De Vegetarische Restaurantweek uit te dragen. Na betaling en inschrijving ontvang je voor dit bedrag direct een factuur.

Artikelnummer: deelname Categorie: