0
(0)

Hotel & Brasserie de Zwaan
De Zwaan in Venray is een klein, huiselijk restaurant waar ambachtelijk wordt gekookt. Hier koken ze met biologische streekproducten geïnspireerd door de Franse en door grootmoeders keuken. Ben Aerts is een gedreven kok, die je graag culinair verwent. Hij is geïnspireerd door de Franse keuken en gebruikt invloeden vanuit de hele wereld. Zijn gerechten zijn innovatief en bereid met biologische streekproducten. Bij de Zwaan wordt er gekookt volgens het Euro-Toques principe, in de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt. De samenwerking met lokale en landelijke producenten die voldoen aan de duurzaamheid keurmerken, staat garant voor kwaliteit, smaak en behoud van culinaire tradities.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarisch 3-gangen diner | van €20,- tot €30
Hotel & Brasserie de Zwaan werkt met een een dagelijks wisselend verrassingsmenu.

Reserveren
Reserveren kan door te bellen naar 0478 513 400 o.v.v. De Vegetarische Restaurantweek

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Hotel & Brasserie de Zwaan is de hele week open, de keuken sluit om 21.00 uur

Adres
Grote markt 4, 5801 BL, Venray

Kijk voor meer informatie op
www.hotel-de-zwaan.nl | FacebookInstagram

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.