Rate this post

Hotel & Brasserie de Zwaan
De Zwaan in Venray is een klein, huiselijk restaurant waar ambachtelijk wordt gekookt. Hier koken ze met biologische streekproducten geïnspireerd door de Franse en door grootmoederskeuken. Ben Aerts is een gedreven kok, die je graag culinair verwent. Hij is geïnspireerd door de Franse keuken en gebruikt invloeden vanuit de hele wereld. Zijn gerechten zijn innovatief en bereid met biologische streekproducten. Bij de Zwaan wordt er gekookt volgens het Euro-Toques principe, in de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt. De samenwerking met lokale en landelijke producenten die voldoen aan de duurzaamheid keurmerken, staat garant voor kwaliteit, smaak en behoud van culinaire tradities.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarisch lunchgerecht voor €8
Vegetarische avondmaaltijd voor €15
Luxe vegetarisch 4-gangen lunchmenu voor €40

Reserveren
Reserveren kan hier via bookdinners.

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Maandag t/m woensdag vanaf 17.00 | donderdag t/m zondag vanaf 11.00

Adres
Grote markt 4, 5801BL, Venray

Kijk voor meer informatie op
www.hotel-de-zwaan.nl
Facebook
Instagram