Rate this post

CIRCL Restaurant & Rooftopbar
In Circl Restaurant wordt gewerkt met een klein vast menu, dagelijks aangevuld met lokale producten die het seizoen op dat moment te bieden heeft. Chefkok Rudolf Brand kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken experimenteert hij met duurzame kooktechnieken zoals wekken en fermenteren. Het doel is om met zo min mogelijk energieverbruik én afvalproductie, heerlijke gerechten te serveren en positieve impact te maken. Circl is een living lab, waar iedere dag vooruitgang wordt geboekt in de wereld van circulair eten en drinken.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarisch lunchgerecht voor €8
Vegetarisch 3-gangen dinermenu voor €25

Reserveren
Reserveren kan hier via bookdinners.

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Maandag t/m vrijdag: 8:00-21:00

Adres
Gustav Mahlerplein 1B, 1082MS, Amsterdam

Kijk voor meer informatie op
www.circl.nl/restaurant
Facebook 
Instagram