0
(0)

tHUIS aan de AMSTEL
tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café, gevestigd in de voormalige “Directeurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie & thee, wijn of bier en verrassende gerechten. Hier koken ze in het seizoen, werken samen met lokale producenten, altijd vers en het liefst biologisch. Naast goed en lekker eten kun je een bezoek brengen aan de kunstexpo’s en jazzsessies. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers of in de tuin.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarische avondmaaltijd | van €10,- tot €15,-
In de avond heb je de keuze uit verschillende kleine gerechten. Dus lekker zelf kiezen en je eigen hoofdgerecht samenstellen, maak het zo uitgebreid als je zelf wilt! Bij tHUIS werken we lokaal, vers en het liefst biologisch.

Vegetarisch 3-gangen diner | van €20,- tot €30,-
In de avond heb je de keuze uit verschillende kleine gerechten. Dus lekker zelf kiezen en je eigen hoofdgerecht samenstellen, maak het zo uitgebreid als je zelf wilt. Bij tHUIS werken we lokaal, vers en het liefst biologisch.

Reserveren
Reserveren kan online via www.thuisaandeamstel.nl/reserveren of door te bellen naar 020-3547520 o.v.v. De Vegetarische Restaurantweek

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
De keuken is de elke dag geopend voor de lunch tot 15.40 uur.
Maandag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur diner.

Adres
Korte Ouderkerkerdijk 45, 1096 AC, Amsterdam

Kijk voor meer informatie op:
algemeen@thuisaandeamstel.nl | Facebook | Instagram 

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.