0
(0)

Domino’s
Domino’s ziet de vraag naar vegetarische en veganistische pizza’s stijgen. Smaak is de belangrijkste reden waarom mensen nog vaak voor vlees kiezen. Terwijl we aan de andere kant zien dat één of meerdere dag(en) in de week geen vlees eten, steeds normaler wordt. Met hun deelname wil Domino’s laten zien dat een dagje geen vlees eten, heel gemakkelijk én lekker is.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarische snelle hap | van €2,- tot €6,-

Vegetarisch lunchgerecht | van €6,- tot €10,-
– Hot sandwich veggi deluxe: met Mayonaise, spinazie, paprikamix, rode ui, geitenkaas, emmentaler en pesto saus. Een heerlijke vegetarische optie voor de lunch. De heerlijke zachte geitenkaas en verse groenten zorgen voor een perfecte smaak!
– Diverse pIzza’s (zie hieronder!)

Vegetarische avondmaaltijd voor €4,99
– Pizza veggi pesto pollo: met Tomatensaus, Mozzarella, Veggie Chicken, Verse tomaten, Rode ui en een swirl van Pesto.
– Pizza veggi shoarma: met Tomatensaus, Mozzarella, Veggi Shoarma en een swirl van knoflooksaus. Een icoon onder de pizza’s, maar dan vegetarisch!
– Pizza veggi tropicana: met Tomatensaus, Mozzarella, Paprika mix, Jalapeńos, Veggi Chicken en Ananas. Een volledig vegetarische en tropische pizza!

Openingstijden
De openingstijden zijn per winkel verschillend. Kijk daarom op  www.dominos.nl voor de openingstijden van een winkel bij jou in de buurt.

Adres
Alle winkels van Domino’s doen mee.

Kijk voor meer informatie op:
www.dominos.nl | Instagram | Facebook

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.