Westerkaatje
Westerkaatje kookt al bijna 25 jaar iedere dag voor jou alleen, voor 50 of 5000 gasten. Olijfolie, knoflook en zongerijpte tomaten, daar draait het om in de mediterrane kookcultuur. Zitten aan lange tafels, echte wijn uit mooie flessen, en eten wat de altijd goede pot schaft: dat is de eetcultuur. Westerkaatje verenigt beide elementen. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten; kruiden als basilicum, salie, tijm, koriander en munt zijn de basis voor de beroemde hartige taarten, salades en (vegetarische) stoofpotjes. Kenmerkend is de aandacht die wordt besteed aan de omgeving waarin gegeten en gedronken wordt.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarisch 3-gangen dinermenu voor €25
– Combikaatje: Een combinatie van gerechten, zoals: burrata met gefrituurde kappertjes en rode druiven, polentakoekjes met parmezaan en tomatenjam, peperonata, portobello met spinazie, Blue d’Auvergne en notencrunch, aspergerisotto met geitenkaas en amandel, geroosterde aardappeltjes en iets lekkers toe.

Reserveren
Reserveren kan hier via BookDinners.

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Dinsdag 16.30-23.00 | woensdag t/m zondag 11.30-23.00

Adres
Benthuizerstraat 60d, 3036CK, Rotterdam

Kijk voor meer informatie op
www.westerkaatje.nl
Facebook
Instagram

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten / 5. Aantal beoordelingen: