Restaurant Het Haagsche Schouw – Van der Valk hotel Leiden
Van der Valk Hotel Leiden heeft het Gouden Green Key certificaat en maakt bewuste keuzes op het gebied van duurzaamheid. Zo bereidt de keukenbrigade verrassende gerechten met biologische, streek en/of seizoensproducten waarmee aan het Green Key keurmerk wordt voldaan. De passie voor het werken met dagverse producten is zeker terug te proeven in de verfijnde gerechten! Een tafeltje aan het raam met zicht op de Oude Rijn en een passend glaasje wijn bij het gerecht maken het geheel compleet. Kom jij ook proeven tijdens De Vegetarische Restaurantweek?

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarisch lunchgerecht voor €8
– Broodje hummus | warme geitenkaas | honing | notencrumble

Vegetarische avondmaaltijd voor €15
– Huisgemaakte notenburger | mais | kidneybonen | gemengde noten crème fraîchesaus | frites

Vegetarisch 3-gangen dinermenu voor €25
– Bulgur | granaatappel | geroosterde biet | hangop
– Geroosterde groenten uit Mibrasa oven | gepofte aardappel | kruidencrème
– Passievrucht | papaja | yoghurtijs

Reserveren
Reserveren kan hier via BookDinners.

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Dagelijks geopend | keuken tot 22.00  

Adres
Haagse Schouwweg 14, 2332KG, Leiden

Kijk voor meer informatie op
www.hotelleiden.nl
Facebook
Instagram

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten / 5. Aantal beoordelingen: