5
(1)

Menam Thai Kitchen
Menam Thai Kitchen is een modern en authentiek Thais restaurant in het centrum van Nijkerk. De Thaise koks bereiden (h)eerlijke gerechten met verse ingrediënten uit Thailand en Nederland en zijn officieel gecertificeerd door de Thaise overheid als authentiek Thais. De Thaise keuken kenmerkt zich door het gebruik van veel verse kruiden en groenten die snel op hoog vuur worden gewokt of juist langzaam worden verwarmd in de vorm van een curry. Enkele bijzondere ingrediënten uit de Thaise keuken zij bamboe, citroengras, chili, limoenblad, gember, galanga, kokosmelk, tomaat en erwt aubergines en nog veel meer. Zij vertellen je graag over de herkomst van onze producten.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarische avondmaaltijd | van €10,- tot €15,-
Keuze uit diverse heerlijke wok- en curry gerechten met diverse groenten en optioneel tofu of vegetarische stukjes. Standaard geserveerd met geurige witte jasmijn en optioneel keuze uit gebakken rijst, noedels of kleefrijst.

Vegetarisch 3-gangen diner | van €20,- tot €30,-
Vegetarisch/veganistisch 3-gangen voor €30,-
Keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten van de speciale vegetarische/veganistische menukaart. Bijvoorbeeld Satay, Tom Kha soep vooraf. Als hoofd een wok gerecht met tofu of vegetarische stukjes, groenten en cashewnoten of een pittige groene curry met bamboe, Thaise aubergines, courgette en kokosmelk. 

Reserveren
Reserveren kan door te bellen naar 033-3036020 o.v.v. De Vegetarische Restaurantweek

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
De keuken is maandag, dinsdag en donderdag t/m zondag geopend

Adres
Kolkstraat 7, 3861AK, Nijkerk

Kijk voor meer informatie op
www.menam.nl | Instagram | Facebook

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 5 / 5. Aantal beoordelingen: 1

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.