0
(0)

Ethica restaurant
Duurzaam, lokaal en zelfgemaakt, dat is het credo van Ethica. Naar het voorbeeld van Spinoza die hier zijn Ethica schreef volgen ze hun passie door een plek in te nemen in het gastronomisch universum. Het doel van Ethica is om op een CO2 neutrale manier lekker eten en drinken te serveren en de gasten met de 80/20 formule te enthousiasmeren om mee te laten doen. Bij Ethica maken ze zoveel mogelijk zelf. Bijvoorbeeld bier, sojasaus, tempeh en zelfs wasmiddelen! Bij Ethica fermenteren ze zelf gekweekte groente voor later gebruik, kopen ze alleen lokaal in en ze werken samen met opleidingen van alle niveaus om hun kennis te delen.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Vegetarisch 3-gangen diner | van €20,- tot €30,-
Een 3-gangen diner voor €25,-
Driekwart van de kaart is vegetarisch/veganistisch en deze gerechten mogen gekozen worden tijdens De Vegetarische Restaurantweek om zelf een 3-gangen diner samen te stellen. Doordat Ethica zelf groente kweekt wisselt onze kaart regelmatig op basis van wat er geoogst is. Bij Ethica serveren ze de gerechten graag in combinatie met een bijpassende veganistische wijn of met een van de 40 Nederlandse speciaalbieren.

Reserveren
Reserveren kan door te bellen naar 070 215 9093 of via de website o.v.v. De Vegetarische Restaurantweek

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
De keuken is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur.

Adres
Dunne Bierkade 35, 2512 BD, Den Haag

Kijk voor meer informatie op:
www.ethicarestaurant.nl | Facebook | Instagram

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.