5 (100%) 1 vote

Restaurant de Dyck
Bij Restaurant de Dyck proeft u de vriendschap tussen argrarisch en culinair met al uw zintuigen. Passie voor alles wat groeit en bloeit maakt de producten van eigen akkers en uit eigen moestuin smaakvol. Het verhaal achter deze producten maakt ze bijzonder. Op meer dan 30 hectare worden de groenten, granen en bloemen met liefde geteeld. Ze brengen smaak, gezondheid en sfeer bij de Dyck en bij u op tafel. Midden in de polders van het Groene Hart geniet u van een culinaire lunch of diner met de moestuin als ‘groene’ draad in alle gerechten. Wilt u zelf zien waar alles groeit en bloeit? Struin dan zelf door de moestuin van Restaurant de Dyck of vraag om een rondleiding.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Luxe vegetarisch 4-gangen lunchmenu voor €40
Luxe vegetarisch 5-gangen dinermenu voor €50

Reserveren
Reserveren kan hier via bookdinners.

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Donderdag, vrijdag, zondag lunch: 12:00-15:00 | Donderdag t/m zondag diner: 18:00-21:30

Adres
Woudsedijk-Zuid 43, 2481NB, Woubrugge

Kijk voor meer informatie op
www.dedyck.nl
Facebook
Instagram