Brasserie van Baerle
Brasserie van Baerle is een modern-klassiek restaurant met een internationaal profiel. Een instituut voor lunch en diner dat niet meer weg te denken is uit Amsterdam. Chef Emiel Bijpost houdt als basis de eerlijke Franse keuken, maar ‘flirt’ ook met de Mediterrane en is tegelijkertijd trouw aan de pure producten van Nederlandse bodem. Met liefde en toewijding worden klassieke gerechten uitgediept en soms ook in een nieuw jasje gestoken. De compacte wijnkaart is veelgeprezen om zijn niveau en toegankelijkheid, er is een grote variatie verkrijgbaar per glas. Brasserie van Baerle biedt tijdens De Vegetarische Restaurantweek een smaakvol en speciaal Bib Gourmand menu aan. Kom jij ook proeven? Lees hieronder dan snel verder!

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Luxe vegetarisch 4-gangen lunchmenu voor €40
Normaliter biedt Brasserie van Baerle een prachtig en smaakvol Bib Gourmand menu aan voor €37.- Speciaal voor De Vegetarische Restaurantweek is dit menu tijdens De Vegetarische Restaurantweek uit te breiden (in vegetarische variant) naar een 4 gangen menu voor €40,-. Naast de reguliere drie gangen, wordt er een vegetarische amuse en een kopje koffie/thee met friandise toe geserveerd.

Goed om te weten? Deze speciale actie is niet alleen beschikbaar als lunchmenu, maar ook als dinermenu (hetzelfde aantal gangen en voor dezelfde prijs).

Reserveren
Reserveren kan hier via BookDinners.

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Maandag 17.30-23.00 | Dinsdag t/m vrijdag 12.00-23.00 | zaterdag 17.30-23.00 | zondag 12.00-23.00

Adres
Van Baerlestraat 158, 1071BG, Amsterdam

Kijk voor meer informatie op
https://www.brasserievanbaerle.nl
Facebook
Instagram

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten / 5. Aantal beoordelingen: