5
(1)

Week Zonder Vlees pop-up restaurant, powered by Peter Lute
De oude buskruitfabriek “De Krijgsman” in Muiden wordt speciaal omgetoverd tot hét Week Zonder Vlees pop-up restaurant, powered by Peter Lute. Dit is tevens het kloppend hart van de campagne. De hele week zal hier door topchef Peter Lute en zijn team een vegetarisch 3-gangen en 5-gangen menu geserveerd worden om zo iedere gast te laten proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Hiervoor combineert de keuken pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin en kas.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Een luxe 3-gangen* voor 35,- euro | Een luxe 5-gangen voor 55,- euro

Tomatenthee*: Kaffir lime, avocado en tartaar van topinamboer
BBQ Spitskool: Kruidenschotsen en vadouvan
Gepofte knolselderij*: Schuim van topinamboer en op dennenaalden gerookte king boleet
St.Felicien: Dry aged biet en balsamico
Kokos*: Rababer compote en yoghurt basilicum sorbet

* Deze gerechten behoren tot het 3-gangen menu

Reserveren
Reserveren kan via de website

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
De keuken is van dinsdag t/m zondag geopend voor diner, en op vrijdag, zaterdag en zondag ook voor lunch

Adres
Het restaurant is gevestigd in de  oude buskruitfabriek “De Krijgsman” in Explore by Lute in Muiden (Maxisweg, 1398 CP, Muiden). Hier wordt een nieuwe wijk gebouwd, waardoor de laatste 500 meter van de aanrijroute anders is dan de routeplanner aangeeft. Daarom vind je op weekzondervlees.nl/restaurant/ een routebeschrijving, tevens zal er op de locatie duidelijke bewegwijzering aanwezig zijn.

Kijk voor meer informatie op:
Week Zonder Vlees pop-up restaurant

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 5 / 5. Aantal beoordelingen: 1

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.