5
(2)

Southern Cross
De Australische Chef Peter Ewards serveert samen met zijn vrouw Natasja al 17 jaar de moderne Australische keuken in Heemstede. De moderne Australische keuken is een combinatie van verschillende eetculturen die in Australië te vinden zijn. Met invloeden uit Europa en Azië heeft het zijn geheel eigen stijl en smaak ontwikkeld, waardoor het een van de meest vooruitstrevende keukens ter wereld is geworden. Tijdens De Vegetarische Restaurantweek kun je bij Southern Cross van de Australische keuken genieten met een 5-gangen proeverij.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Luxe vegetarische lunch of diner | van €40,- tot €50,-
– Rehydrated chanteray carrot, goats milk flan, semi dried persimom, candied ginger, elderflower gel with creamed purple carrot and Javanese pepper bread pillows
– Golden beetroot, hibiscus and aged apple tartare, with rose petal jelly a vadouvin espuma and lentil wafer crumbs
– Fermented marble potatoes, with a BBQ mayonnaise, malted damper, baby spinach leaves and cured egg yolk
– Roasted cauliflower with pickled sea lettuce, sweet and sour pear, kombu puree, puffed buckwheat and hickory smoked butter sauce
– Sweet parsnip mousse, apple toffee, parsnip skin crisps and white chocolate ice cream

Reserveren
Reserveren kan door te bellen naar 023 5219 992 of te mailen naar info@southern-cross.nl o.v.v. De Vegetarische Restaurantweek

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
maandag en zondag is Southern Cross gesloten.

Adres
Zandvoortselaan 24, 2106CP, Heemstede

Kijk voor meer informatie op:
www.southern-cross.nl | Facebook

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 5 / 5. Aantal beoordelingen: 2

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.