5
(6)

Auberge du Bonheur
Auberge du Bonheur biedt al meer dan dertig jaar een sfeervolle unieke locatie waar culinair genieten steeds opnieuw uitgevonden wordt. Cuisinier Ralph Blaakenburg weet van de traditionele Franse keuken keer op keer een verrassende culinaire beleving te maken, waardoor u de liefde voor gastronomie bij ieder bezoek aan Auberge du Bonheur blijft proeven! Voor welk gastronomisch moment van de dag u ook komt, er staat altijd een toegewijd en gepassioneerd team klaar voor een warm ontvangst bij Auberge du Bonheur.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Luxe vegetarische lunch of diner | van €40,-. tot €50,-.

Auberge du Bonheur bied tijdens de Vegetarische Restaurantweek een luxe vegetarisch 4-gangen lunchmenu voor €40,-. aan en een luxe vegetarisch dinermenu voor €50,-. De precieze inhoud van het menu wordt later bekendgemaakt

Maak kennis met de verrassende groenten die de gerechten van Auberge du Bonheur u te bieden heeft en ervaar dat u vlees en vis niet zult missen.

Reserveren
Reserveren kan door te mailen naar: info@bonheurhorecagroep of neem telefonisch contact op via: 013-4686942 onder vermelding van de Vegetarische Restaurantweek.

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Maandag t/m vrijdag: 12.00 -22.00 uur
Zaterdag 18:00 – 22:00

Adres
Bredaseweg 441, 5036NA, Tilburg

Kijk voor meer informatie op
https://www.bonheurhorecagroep.nl/auberge-du-bonheur/eten
Facebook
Instagram 

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 5 / 5. Aantal beoordelingen: 6

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.