5
(3)

Bij Albrecht
Ontdek bij Bij Albrecht door plantaardig culinair te genieten met verrassende smaakcombinaties, zoals je deze nog niet eerder hebt geproefd.  De visie van Bij Albrecht is: “plantaardig is het nieuwe vlees en vis! Iedereen kan heerlijk en eerlijk genieten van plantaardige gerechten.” Terwijl jij van jouw diner geniet, ben je lekker duurzaam bezig. Hiermee zetten wij de eerste stappen voor een duurzamere horeca en verkleinen wij direct onze footprint”. Bij Albrecht begon in 2016 met een droom die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een warm en gezellig restaurant met verfijning in gerechten en en dranken. Met de persoonlijke benadering aan tafel ben je te gast en tegelijkertijd voel je je thuis in de ontspannen ambiance.

Aanbod tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Luxe vegetarisch 5-gangen diner | van €40,-. tot €50,-.

Beleef plant-based food op zijn best en laat je onderdompelen in het zinderende smaakpalet van de Chef. Laat jouw smaakpapillen lachen! Het 5-gangen food experience menu bestaat uit:

– Biologisch tafelbrood
– Amuse
– Vijf gerechten inclusief een heerlijk dessert

Reserveren
Reserveren kan door telefonisch contact op te nemen via: 040 737 0638 onder vermelding van de Vegetarische Restaurantweek.

Openingstijden voor De Vegetarische Restaurantweek
Dinsdag t/m zaterdag van 16:00 – 23:00

Adres
Gagelstraat 6, 5611BH, Eindhoven

Kijk voor meer informatie op:
www.bijalbrecht.nl
Facebook
Instagram

Hoe beoordeel jij dit restaurant?

Geef 5 sterren voor de beste beoordeling!

Gemiddelde beoordeling gasten 5 / 5. Aantal beoordelingen: 3

Dit restaurant heeft nog geen beoordelingen.